Green Lentil Risotto with Asparagus
TM6 TM5

Green Lentil Risotto with Asparagus

4.1 (23 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • ½ oz unsalted butter
  • 7 oz dried green lentils, rinsed
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 18 oz vegetable stock
  • ½ tsp salt, to taste
  • 8 oz asparagus, trimmed, cut into pieces (2 in.)
  • 2 oz mascarpone cheese
  • lemon peels, thin peel only, no white pith
  • fresh chives, to garnish
  • pumpkin seeds, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1038 kJ / 248 kcal
Proteine
13 g
Carboidrati
28 g
Grassi
9 g
Grassi saturi
5 g
Fibre
5 g
Sodio
646 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative