Dispositivi & accessori
Beetroot, pear and blue cheese salad
Prep. 10min
Totale 1h 10min
4 portions
Ingredienti
-
butter1 tbsp
-
pecan nuts50 g
-
orange (opzionale) zest only, no white pith½
-
macadamia oil2 tbsp
-
honey1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
water800 g
-
raw beetroot peeled and cut into cubes (2 cm)800 g
-
fresh green beans trimmed and cut into halves200 g
-
rocket leaves120 g
-
blue cheese thinly sliced100 - 200 g
-
pear thinly sliced1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
681.3 mg
Proteine
17 g
Calorie
2237 kJ /
533 kcal
Grassi
39 g
Fibre
12 g
Grassi saturi
14.7 g
Carboidrati
25 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Festive Flavour
105 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Asparagus and broad bean salad
25min
Fresh fennel salad
10min
Carrot, feta and mint salad
40min
Superfood salmon salad
1h 5min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min