Versioni compatibili
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 40 g eschalots, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, cut into thin pieces (2 mm)
- 60 g bitter orange marmalade
- 3 tsp lemon juice
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g Port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 skinless duck breasts (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g unsalted butter
- 120 g full cream milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut into pieces (2 cm) if necessary
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Proteine
- 43 g
- Carboidrati
- 60 g
- Grassi
- 33 g
- Fibre
- 4.4 g
Ricette alternative
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2j 40 menit
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min