
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Roasted Vegetables
- 150 g red onions halved vertically
- 200 g red peppers cut in wedges
- 350 g courgettes unpeeled, ends removed
- 500 g sweet potatoes scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder
- 30 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice, freshly squeezed
- 1 Tbsp fresh thyme leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp paprika
Orange Bulgur
- 900 g water
- 1 orange finely grated zest and juice
- 10 g olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g bulgur wheat
- 100 g feta cheese crumbled
- 3 Tbsp walnuts roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 386 kcal / 1616 kJ
- Proteine
- 11 g
- Grassi
- 14 g
- Carboidrati
- 59 g
- Fibre
- 10 g
- Grassi saturi
- 3.8 g
- Sodio
- 1190 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Anchovy Breadcrumbs
5min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1h 30min
Paneer Tikka Pizza
2h
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1h 20min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20min
Pollock and Spinach Lasagne
1h