Dispositivi & accessori
Mushroom Stroganoff
Prep. 10min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh mushrooms sliced (5 mm)600 g
-
tomato purée20 g
-
white wine40 g
-
liquid vegetable stock80 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
lemon juice to taste10 - 20 g
-
double cream100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
4.4 g
Calorie
910 kJ /
218 kcal
Grassi
19.3 g
Carboidrati
6.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegetable Stroganoff
30min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Mushroom Risotto
30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55min