Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 30 g olie
-
300
g gekookte worst (Brühwurst), in plakjes (1 cm)
o 300 g gerookte varkensworst, in plakjes (1 cm) - 950 g water
- 30 - 50 g boerenkool, zonder dikke stelen
- 120 g uien, gehalveerd
- 80 g wortelen, in stukken
-
80
g selderstengels, in stukken
o 80 - 100 g peterseliewortel, in stukken - 3 teentjes knoflook
- 30 g tomatenpuree
-
300
g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes
o 300 g verse champignons de Paris, in plakjes - 30 - 50 g parelgerst (zie variatie)
-
2
tl vleesbouillonpasta
o 2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1398.3 kJ / 334.2 kcal
- Proteine
- 14.5 g
- Carboidrati
- 17.2 g
- Grassi
- 24 g
- Grassi saturi
- 7 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodio
- 884.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 godz. 10 min
Haver horchata
Brak ocen
Cholent
Brak ocen
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 godz. 10 min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Brak ocen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Brak ocen
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Miso carbonara udon noedels
25 min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min