Versioni compatibili
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pesto van zongedroogde tomaten
- 70 g olijfolie
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 teentje knoflook
-
160
g rauwe cashewnoten, ongezouten
o 160 g pijnboompitten - 100 g zongedroogde tomaten
Involtini met kip
- 70 g mozzarella, in stukken (4 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes bladpeterselie, vers, enkel de blaadjes, plus extra voor de garnituur
- 2 eieren
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 70 g broodkruimels
- 540 g kippenborstfilets, in de lengte in 15 reepjes gesneden (ong. 2,5 cm)
- 30 verse spinaziebladeren, stengels verwijderd
Saus
- 1 teentje knoflook
- ½ ui (ong. 75 g)
- 50 g olijfolie
- 650 - 700 g tomaten passata
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2950 kJ / 702 kcal
- Proteine
- 40 g
- Carboidrati
- 27.1 g
- Grassi
- 47.1 g
- Fibre
- 7.7 g
Nelle collection
Ricette alternative
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1óra 15p
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Mediterrane kippenpastei
50p
Flatbread gevuld met mozzarella
45 dk
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Kalkoenburgers
1h 25min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50p
Steak Stroganoff
45 dk
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35p
Basilicumpesto
10 Min