Versioni compatibili
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 80 g cornbread, broken in pieces (see tip)
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g onions (approx. 3-4), quartered
- 300 g carrots (approx. 5), cut in pieces
- 400 g frozen spinach, defrosted
- 500 g salt cod, presoaked and desalted (see tip)
- 550 g courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)
- 300 g crisps (straw potato chips)
- 1000 g milk
- 100 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp fine sea salt
- 400 g water
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2855 kJ / 683 kcal
- Proteine
- 30 g
- Carboidrati
- 56 g
- Grassi
- 37 g
- Fibre
- 8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 phút
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 λεπτ.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min