Dispositivi & accessori
Potted scrambled eggs with asparagus
Prep. 5min
Totale 30min
1 portion
Ingredienti
-
oil for greasing
-
asparagus ends trimmed4
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
-
butter10 g
-
apple cider vinegar½ tsp
-
water plus 2 tablespoons extra500 g
-
ground white pepper1 pinch
-
sea salt1 pinch
-
eggs2
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
343 mg
Proteine
16.6 g
Calorie
1000 kJ /
238.2 kcal
Grassi
18.1 g
Fibre
1.7 g
Grassi saturi
8 g
Carboidrati
2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cooking for Me and You
70 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Poached eggs
25min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Traditional gravy
25min
Colcannon
40min
Veal involtini
35min
Creamed spinach
15min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Simple gluten free herb gravy
20min
Smoked salmon slice
2h 40min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min