Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 3000 - 4000 g Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp soft brown sugar
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 50 g plain flour
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 130 g red wine
- 40 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf
- 200 g potato, peeled and cut into cubes (1.5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2504.2 kJ / 596.2 kcal
- Proteine
- 37.5 g
- Carboidrati
- 69.6 g
- Grassi
- 14.7 g
- Grassi saturi
- 4.9 g
- Fibre
- 20.6 g
- Sodio
- 481.1 mg
Ricette alternative
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef and mushroom hot pot
2h
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Shepherd's pie
55 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Hunters' stew
1 Std.
Pork and apple cider stew
1h 40min
Classic meatloaf
1h 35 min