Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Peking-style duck
- 2 duck breasts, skin on, trimmed of excess fat and sinew
- 3 - 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 8 sprigs fresh coriander, stalks only
- ¼ tsp Chinese five spice
- ¼ tsp black peppercorns
- 1 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp sesame oil
Plum sauce
- 2 fresh plums, cut into quarters
- 60 g honey
- 2 star anise
- ¼ tsp Chinese five spice
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 tbsp soy sauce
- 50 g water
Pancakes
- 3 eggs
- 200 g warm water
- 90 g tapioca starch
- 1 tsp sesame oil
- 2 tbsp coconut flour
- coconut oil, for frying
- 6 - 8 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 1 - 2 Lebanese cucumber, cut into batons
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1995.5 kJ / 475 kcal
- Proteine
- 13.8 g
- Carboidrati
- 28.9 g
- Grassi
- 34.1 g
- Grassi saturi
- 13.9 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodio
- 325.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min
Bourbon pork ribs
5h 50min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15 min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1sa 35 dk