Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Proteine
- 35.8 g
- Carboidrati
- 11.1 g
- Grassi
- 40.5 g
- Grassi saturi
- 16 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodio
- 641.8 mg
Ricette alternative
Salmon and fennel risotto
30 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Hearty seafood chowder
45 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Steamed fish with green mash
50min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min