![Lamb cutlets with spinach and pea purée Lamb cutlets with spinach and pea purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8CE8C2AE-4C72-47CE-B055-D8E31A58FD8E/Derivates/47175F2D-6F1D-4B1C-A687-7A160C5DE8B7.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Proteine
- 35.8 g
- Carboidrati
- 11.1 g
- Grassi
- 40.5 g
- Grassi saturi
- 16 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodio
- 641.8 mg
Ricette alternative
Scallops with pea purée
25 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Citrus seafood salad
1 Std.
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35 min
Warm wasabi potato salad
30 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min
Lemon caper butter
10 Min