Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 40 g dark soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 20 g fish sauce
- 270 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (2 cm)
- 480 g chicken winglets (approx. 4 winglets)
- 4 sprigs fresh coriander, roots trimmed and stalks; leaves reserved, for garnishing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp whole black peppercorns
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into thin slices (3 mm)
- 1250 g water
- 3 eggs, whole
- 150 g fresh ramen noodles
- 200 g Chinese broccoli (gai lan), trimmed, cut into pieces (2 cm)
- boiling water, for soaking
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut on the diagonal, to serve
- dried chilli flakes, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1631.7 kJ / 388.5 kcal
- Proteine
- 30.6 g
- Carboidrati
- 9 g
- Grassi
- 25.1 g
- Grassi saturi
- 8.1 g
- Fibre
- 3.1 g
- Sodio
- 1149.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Thai beef salad
1h 20min
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Curry laksa
45 Min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Wonton soup
1h
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Hoisin pork bowl
30min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min