Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 orange, zested and juiced (approx. 60 g juice)
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 700 g water
- 400 g potatoes, cut into pieces
- 80 g butter, for greasing
- 4 cod fillets (120-200 g each)
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 400 g zucchini, cut into slices (5 mm)
- 1 tsp aniseed seeds
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1704.3 kJ / 405.8 kcal
- Proteine
- 39.8 g
- Carboidrati
- 17.9 g
- Grassi
- 18 g
- Grassi saturi
- 11 g
- Fibre
- 5 g
- Sodio
- 394.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Zesty avocado with crab
10 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Asian-style fish fillets
30 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50 min
Prawn saganaki with feta
35min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min