Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- ½ garlic clove
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ lemon, zest only, no white pith (optional)
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 80 g sour cream
- 1 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 900 g water
- 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 bunch green asparagus, ends trimmed and cut into quarters
- 20 g pickled capers, drained
- 40 g mixed baby leaf salad, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2212.4 kJ / 528.8 kcal
- Proteine
- 32.2 g
- Carboidrati
- 30.4 g
- Grassi
- 31.8 g
- Grassi saturi
- 9.5 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodio
- 435.4 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35min
Sicilian prawn salad
40min
Linguine with salmon and herbs
25min
Pasta primavera
1h
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Steamed greens with lemon feta
20min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min