Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica) necessario

Per preparare questa ricetta è necessario il Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica). Ulteriori informazioni

Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
TM5 TM6

Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)

4.5 (6 valutazioni )

Ingredienti

  • 120 g white sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 ½ tsp ground cinnamon
  • 50 g water
  • 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • flaked almonds, toasted, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1078.4 kJ / 256.8 kcal
Proteine
1.9 g
Carboidrati
49.5 g
Grassi
2.7 g
Grassi saturi
0.2 g
Fibre
6.3 g
Sodio
4.3 mg

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