
Dispositivi & accessori
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
Prep. 15min
Totale 2h
4 portions
Ingredienti
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
256.8 kcal /
1078.4 kJ
Proteine
1.9 g
Grassi
2.7 g
Carboidrati
49.5 g
Fibre
6.3 g
Grassi saturi
0.2 g
Sodio
4.3 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Sous vide (TM6) with blade cover
7 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda