San bei ji (three cup chicken)

San bei ji (three cup chicken)

4.4 123 valutazioni
Prep. 10min
Totale 35min
4 portions

Ingredienti

  • garlic cloves
    4
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • dried long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
    1 - 2
  • sesame oil
    10 g
  • chicken winglets (see Tips)
    1000 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    40 g
  • dark soy sauce (see Tips)
    30 g
  • rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
    25 g
  • light soy sauce
    60 g
  • fresh basil leaves only
    2 sprigs
  • fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces, for garnishing (optional)
    1 - 2

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 613.8 kcal / 2577.8 kJ
Proteine 41.9 g
Grassi 46.2 g
Carboidrati 8.2 g
Fibre 2.5 g
Grassi saturi 13.7 g
Sodio 1640 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...