Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
TM6 TM5

Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi

4.2 (41 valutazioni )

Ingredienti

  • 50 g cooking oil
  • 60 g onions, cut in slices
  • 3 fresh shiitake mushrooms, cut in slices
  • 1 fresh green chilli, cut in slices
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch white pepper powder
  • 20 g garlic cloves
  • 2 cm fresh ginger
  • 100 g pork belly, skinless, cut in thin slices (0.3 cm)
  • 150 g kimchi (Korean fermented vegetable)
  • 1 tbsp rice wine
  • 1 tbsp gochujang (Korean chilli paste)
  • 1 tbsp spring onions, white part only, chopped
  • 3 - 4 drops sesame oil
  • 1 tsp white sesame seeds, toasted, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1499.3 kJ / 358.3 kcal
Proteine
5.9 g
Carboidrati
21.5 g
Grassi
27.8 g
Fibre
3.2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative