Dispositivi & accessori
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
Prep. 30min
Totale 1h 30min
40 stuks
Ingredienti
-
kerstomaten (Ø 3 cm)40
-
lucht gedroogd gezouten ham in sneetjes (bv. Prosciutto)80 g
-
verse geitenkaas120 g
-
ricotta120 g
-
fijn zout¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
1 g
Calorie
78 kJ /
19 kcal
Grassi
1 g
Fibre
0.2 g
Carboidrati
1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feestjes
10 ricette
Benelux
Benelux
Feesttafel
9 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Zalmtartaar
10min
Perzik Bellini
5min
Asperge-watermeloen salade
40min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Groenteflan
1h 35min
Mousse van ham
10min
Gazpacho
1h 15min
Forelmousse
5min
Hollandaisesaus
15min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min