Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
TM6

Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn

3.7 (3 valutazioni )

Ingredienti

  • 20 g olijfolie
  • 200 g rode uien, in vier gesneden
  • 120 - 150 g wortelen, in schijfjes (0.5 cm)
  • 50 - 70 g selderstengel, in dunne stukken (0.5 cm)
  • 80 g rode wijn
  • 1 tl zout
  • ½ tl gemalen peper
  • 4 varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)
  • 2 tl verse rozemarijn
  • 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)

Valori nutritivi
per 1 portie
Calorie
2505 kJ / 598 kcal
Proteine
33 g
Carboidrati
5 g
Grassi
48 g
Grassi saturi
19 g
Fibre
2.4 g
Sodio
89 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative