Dispositivi & accessori
Mushroom cappuccino
Prep. 15min
Totale 25min
8 portions
Ingredienti
-
dried porcini mushrooms10 g
-
eschalots60 g
-
unsalted butter30 g
-
button mushrooms550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
water100 g
-
sherry (optional)1 tbsp
-
truffle oil1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portions
Sodio
109.7 mg
Proteine
2.5 g
Calorie
654.8 kJ /
155.9 kcal
Grassi
15.3 g
Fibre
1.1 g
Grassi saturi
9.4 g
Carboidrati
1.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Entertaining with Dani Valent
95 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Nessuna valutazione
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Mayonnaise
5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Anise-cured salmon
14h 10min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Sunny gazpacho
25min