Duck and cherry salad
TM6 TM5 TM31

Duck and cherry salad

4.0 (2 valutazioni )

Ingredienti

Herb dressing

  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 sprigs fresh mint, leaves only
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 2 tsp white wine vinegar
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 200 g canned Morello cherries, pitted

Duck breasts

  • 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season

Tarragon cream sauce

  • 3 egg yolks
  • 50 g caster sugar
  • 30 g tarragon vinegar (see Tips)
  • 1 pinch ground black pepper
  • 120 g pouring (whipping) cream

Assembly

  • 1 bunch lettuce leaves, of choice, leaves separated

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
5155.8 kJ / 1227.5 kcal
Proteine
29.9 g
Carboidrati
23.6 g
Grassi
99.2 g
Grassi saturi
32.4 g
Fibre
1.9 g
Sodio
217.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative