
Dispositivi & accessori
Gluten free Christmas fruit cake
Prep. 25min
Totale 7h 35min
24 portions
Ingredienti
-
pitted dates100 g
-
raisins150 g
-
currants150 g
-
dried cranberries100 g
-
mixed peel100 g
-
brown sugar200 g
-
orange zest only, no white pith1
-
salt½ tsp
-
unsalted butter300 g
-
water100 g
-
brandy90 g
-
gluten free flour mix (see Tips)300 g
-
pecan nuts150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
glacé cherries80 g
-
eggs5
-
pure icing sugar for dusting
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
312.3 kcal /
1311.8 kJ
Proteine
3.6 g
Grassi
16.3 g
Carboidrati
37.6 g
Fibre
2.8 g
Grassi saturi
7.4 g
Sodio
129 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Good food, gluten free
94 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda