
Dispositivi & accessori
Gluten free sticky date puddings
Prep. 10min
Totale 1h 5min
12 portions
Ingredienti
Sticky date puddings
-
unsalted butter plus extra for greasing100 g
-
raw almonds370 g
-
pitted dates270 g
-
water80 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
honey140 g
-
eggs3
-
Greek yoghurt70 g
Caramel sauce
-
pouring (whipping) cream250 g
-
brown sugar140 g
-
unsalted butter cut into cubes100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pecan nuts for decorating (optional)12
-
ice cream for serving (optional)
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
618.5 kcal /
2598 kJ
Proteine
11 g
Grassi
44.4 g
Carboidrati
45.2 g
Fibre
5.7 g
Grassi saturi
17.7 g
Sodio
208.7 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Good food, gluten free
94 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda