Gluten free scones
TM6 TM5 TM31

Gluten free scones

3.0 (22 valutazioni )

Ingredienti

  • 80 g blanched almonds
  • 140 g rice flour (see Tips)
  • 80 g potato starch
  • 40 g arrowroot flour, plus extra for dusting
  • 2 tsp gluten free baking powder (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 80 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to serve
  • 1 egg yolk
  • 100 g full cream milk, plus extra for glazing
  • jam, to serve
  • double cream, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1214.1 kJ / 289 kcal
Proteine
4.1 g
Carboidrati
28.9 g
Grassi
17.3 g
Grassi saturi
7.7 g
Fibre
1.9 g
Sodio
169.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative