Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
-
800
g kabeljauwfilet, in 4 stukken gesneden
o 800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesneden - 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 citroen, enkel het sap
- 50 g verse peterseliebladeren
- 40 g olijfolie
- 300 g uien, in plakjes (1 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 50 g witte wijn
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 snuifjes gemalen kaneel
- 1 el tomatenpuree
- ½ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 50 g zwarte olijven, ontpit, gehalveerd
- 200 g bulgur, medium grof (kooktijd ± 20 min.)
- 400 g water
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2141.4 kJ / 511.8 kcal
- Proteine
- 44.5 g
- Carboidrati
- 53.7 g
- Grassi
- 13.9 g
- Grassi saturi
- 1.9 g
- Fibre
- 10.5 g
- Sodio
- 1399.1 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Huzarensalade
25 min.
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Lamscurry
1h
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nessuna valutazione
Wintergroente en rundvlees cholent
4sa 30 dk
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min.
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min