Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Sous-vide Beef Cheeks
- 700 g beef cheeks (4 cheeks, approx. 3 cm thick)
- 400 g ale
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g onions, quartered
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
o 1 tsp ascorbic acid powder
Parmesan Mashed Potatoes and Assembly
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (2 mm)
- 280 g water
- 5 g salt, plus 1-2 pinches to taste
- 2 Tbsp unsalted butter, plus 30 g diced
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 150 g fresh spinach leaves
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2867 kJ / 685 kcal
- Proteine
- 48 g
- Carboidrati
- 54 g
- Grassi
- 29 g
- Grassi saturi
- 12 g
- Fibre
- 8 g
- Sodio
- 1332 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 Std. 20 Min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Beef in Stout
1h 40min
Ca phe trung (egg coffee)
10 min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2h 40min
Spanish Brunch
1h 15min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Blueberry Mojito
10 min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Sous-Vide Salmon
1 Std.