![Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/deb9bb79-016c-4b61-94b0-6248fdd74fb0/Derivates/2b3cc8eb-38fa-4954-95b7-c46ac2af8165.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thick)
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- 1400 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
o 1 tsp ascorbic acid powder - 50 g shallots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
- 50 g dry white wine
- 15 g white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, diced, plus 1 Tbsp for searing steaks
- 4 egg yolks, from medium eggs
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Proteine
- 46 g
- Carboidrati
- 1 g
- Grassi
- 56 g
- Grassi saturi
- 32 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodio
- 93 mg
Ricette alternative
Garlic and Herb Butter
1u. 10min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1u. 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2h 5min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Salmon with Aromatics at 50°C
1u. 40min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Caramelised Onions (200 g)
40min