Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Proteine
- 4.1 g
- Carboidrati
- 77.4 g
- Grassi
- 22.3 g
- Grassi saturi
- 14.4 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodio
- 67 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.
Chana magaj
2h 30min
Tarte tatin
2 Std.
Shortcrust pastry
5min
Honeycomb butter
10 Min
Spicy Cheese Straws
45 Min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 Std. 55 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Boston baked beans
30 godz. 45 min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min