Dispositivi & accessori
Roasted Sweet Potato Tart
Prep. 20min
Totale 2h 10min
10 slices
Ingredienti
Vegan Pastry
-
plain flour260 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut oil solid120 g
-
water cold, plus extra boiling for soaking80 g
-
dried mixed herbs1 tsp
Houmous Filling
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
almond milk100 g
-
lemon juice20 g
-
Medjool dates pitted5
-
garlic clove1
-
tahini1 Tbsp
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Vegetable Topping
-
red onions thinly sliced (2 mm)3
-
balsamic vinegar3 Tbsp
-
apples thinly sliced (2 mm)2
-
coconut oil melted1 Tbsp
-
fine sea salt2 pinches
-
sweet potatoes thinly sliced (2 mm)2
-
ground black pepper2 pinches
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
289.4 mg
Proteine
5.9 g
Calorie
1508.1 kJ /
360.5 kcal
Grassi
16.7 g
Fibre
5.6 g
Grassi saturi
12 g
Carboidrati
49.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feed the Love
22 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Asparagus Risotto
45min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Pea Gazpacho
4h 15min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min
Courgette and Feta Risotto
30min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min