Dispositivi & accessori
HongKong Style Soy Braised Chicken
Prep. 10min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
-
light soy sauce (see tips)120 g
-
dark soy sauce160 g
-
rock sugar130 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
spring onion chopped115 g
-
star anise2
-
Chinese cardamom pods (cao guo)2
-
bay leaf, dried2
-
galangal15 g
-
cinnamon quillcassia twig (approx. 5 cm in length)1
-
boneless chicken thighs approx. 360g each2
-
cooking wine2 tbsp
-
fresh ginger10 g
-
cooking oil25 g
-
salt½ tsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
4330.5 mg
Proteine
20.1 g
Calorie
1483.2 kJ /
354.5 kcal
Grassi
14.5 g
Fibre
1.4 g
Grassi saturi
3.1 g
Carboidrati
38.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Open Cooking
32 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Kimchi Tofu Soup
35min
KL Hokkien Noodles
35min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Pandan Sponge Cake
1h
Hot Dog Buns
2h
White chocolate and pistachio madeleines
4h 35min
Beef Rendang
1h 35min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Ayam Balado
45min
Salt Bread
2h
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Nessuna valutazione
Curry Fish Head
Nessuna valutazione