Dispositivi & accessori
HongKong Style Soy Braised Chicken
Prep. 10min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
-
light soy sauce (see tips)120 g
-
dark soy sauce160 g
-
rock sugar130 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
spring onion chopped115 g
-
star anise2
-
Chinese cardamom pods (cao guo)2
-
bay leaf, dried2
-
galangal15 g
-
cinnamon quillcassia twig (approx. 5 cm in length)1
-
boneless chicken thighs approx. 360g each2
-
cooking wine2 tbsp
-
fresh ginger10 g
-
cooking oil25 g
-
salt½ tsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
4330.5 mg
Proteine
20.1 g
Calorie
1483.2 kJ /
354.5 kcal
Grassi
14.5 g
Fibre
1.4 g
Grassi saturi
3.1 g
Carboidrati
38.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Open Cooking
32 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Kam Heong Chicken
1 Std. 20 Min
Char Kway Teow
25 Min
Pandan Sponge Cake
1 Std.
KL Hokkien Noodles
35 Min
Mango Pomelo Sago
1 Std. 30 Min
Creamy Butter Milk Crabs
40 Min
Peach and custard cream muffins
50 Min
Black sticky rice pudding
9 Std. 40 Min
Acar Timun (Cucumber Acar)
Keine Bewertungen
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Sesame Chicken Mee Sua
40 Min