Dispositivi & accessori
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
Prep. 10h
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
Walnut and spinach pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
walnuts30 g
-
garlic clove (optional)1
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil150 g
-
sea salt¼ tsp
Gnocchi
-
water1700 g
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 2 tbsp, to fry1 tsp
-
gnocchi520 g
-
salted butter2 tbsp
-
Parmesan cheese extra to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1457 mg
Proteine
11.1 g
Calorie
2403 kJ /
572.2 kcal
Grassi
41.5 g
Fibre
3.5 g
Grassi saturi
12.1 g
Carboidrati
38 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Bean ratatouille with halloumi
30min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Creamy miso mushroom udon
45min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Risotto pomodori with burrata
30min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min