Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 400 g button mushrooms
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 300 g fresh silverbeet, stalks removed and roughly chopped
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g ricotta
- 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 60 g water
- 4 fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
- 50 g mozzarella, grated
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Valori nutritivi
- per 4 portions
- Calorie
- 5830 kJ / 1390 kcal
- Proteine
- 68 g
- Carboidrati
- 110 g
- Grassi
- 69 g
- Grassi saturi
- 28 g
- Fibre
- 31 g
- Sodio
- 1420 mg
Ricette alternative
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 Std. 30 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Hidden veg sausage rolls
45 Min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min