Dispositivi & accessori
Ricotta gnocchi alla sorrentina
Prep. 10min
Totale 55min
6 portions
Ingredienti
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves, plus extra to garnish5
-
water1700 g
-
gnocchi (see Tip)700 g
-
mozzarella torn200 g
-
Parmesan cheese grated60 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1256.3 mg
Proteine
17.5 g
Calorie
1604.8 kJ /
383.6 kcal
Grassi
16.2 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
7.1 g
Carboidrati
42.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Pistachio Cream Pasta
30min
High protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
Risotto bolognese
45min
"Marry me" chicken pasta
35min
Quick and easy pork noodles
20min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Chicken and refried bean burrito
45min
Beef and feta koftas
1h 30min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Risotto pomodori with burrata
30min