Mediterranean pasta salad

Mediterranean pasta salad

4.7 29 valutazioni
Prep. 15min
Totale 50min
6 portions

Ingredienti

Pesto
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • garlic clove
    1
  • fresh basil leaves only
    40 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    20 g
  • roasted cashews
    160 g
  • olive oil plus extra for covering the dip (see Tips)
    60 - 80 g
  • white wine vinegar to taste
    1 - 2 tbsp
Salad
  • water for cooling
  • eggs
    3
  • farfalle pasta (bow tie pasta)
    250 g
  • olive oil
    2 tbsp
  • marinated artichoke hearts drained and cut into halves
    200 g
  • rocket or fresh spinach leaves
    30 g
  • cherry tomatoes cut into halves
    100 g
  • pitted Kalamata olives cut into halves
    50 g
  • salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 584 kcal / 2452 kJ
Proteine 17.7 g
Grassi 40 g
Carboidrati 35.3 g
Fibre 7.3 g
Grassi saturi 7.9 g
Sodio 426.9 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...