![Rice salad with warm mustard dressing Rice salad with warm mustard dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4D3CF89B-51AA-4C77-9319-276FCE8AA259/Derivates/862851BA-05F6-412B-B0D2-D237436BAAA0.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 300 g brown rice
- 50 g wild rice
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g chicken tenderloins
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 180 g mayonnaise (see Tips)
- 30 g Dijon mustard (gluten free)
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
- 60 g rocket leaves
- 4 baby radishes, cut into thin slices
- 1 carrot, peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
- 1 zucchini, peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
- 50 g red capsicum, cut into small cubes (5 mm)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3271.5 kJ / 778.8 kcal
- Proteine
- 20.7 g
- Carboidrati
- 68.1 g
- Grassi
- 46.2 g
- Grassi saturi
- 6.1 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodio
- 221.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Broccoli salad
10 Min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Carrot cake bliss balls
40 min
Colourful quinoa salad
40 min
Beetroot salad
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Layered lamb curry
1h
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min