![Fennel, freekeh and orange salad Fennel, freekeh and orange salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2D76D26A-705A-472B-BA3C-A39C82F6F95A/Derivates/A91C8DC5-9217-41B7-ABCC-FAF88B2654A1.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 tbsp sesame seeds
- 30 g sunflower seeds
- 40 g raw cashew nuts
- 40 g hazelnuts, without skin
- 2 tsp sumac
- 1 tsp dried thyme
- 1 tsp cumin seeds
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 350 g freekeh
- 1000 g water
- 50 g red onion, thinly sliced, segments separated
- 1 tsp lemon juice
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 400 g fennel bulb, trimmed and cut into quarters
- 3 oranges (approx. 150 g), peeled and segmented, segments cut into halves
- 4 radishes (approx. 80 g), cut into halves and sliced
- 60 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g macadamia oil
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portions
- Calorie
- 1739.3 kJ / 414 kcal
- Proteine
- 10.5 g
- Carboidrati
- 47 g
- Grassi
- 17.9 g
- Grassi saturi
- 2 g
- Fibre
- 12.3 g
- Sodio
- 237.2 mg
Ricette alternative
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Cypriot grain salad
45 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Spiced red wine pears
45 Min
Jewelled quinoa salad
1j 35 menit
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 Min
Spinach and feta galette
1h 50min
Panforte
1h 30min
Quinoa tabouli
12h 40min
Miso coleslaw
20 Min