Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Smoky tempeh
- 200 g tempeh, cut into pieces (approx. 3 cm)
- ½ tsp smoked paprika
- 1 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 1 tsp pure maple syrup
- 1 tsp nutritional yeast (see Tips)
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
- ¼ tsp onion powder
Dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g lemon juice
- 100 g canned chickpeas, drained
- 20 g shiro (white) miso paste
- 15 g pickled capers
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 20 g filtered water
Salad
- 40 g kale, finely shredded
- ½ red cabbage
- 140 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- vegan Parmesan cheese, to serve (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2081.4 kJ / 495.6 kcal
- Proteine
- 20.6 g
- Carboidrati
- 18.4 g
- Grassi
- 36.1 g
- Fibre
- 10.2 g
Nelle collection
Ricette alternative
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Broccoli soup with sage oil
30min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Lentil and mint salad
3h 55min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Miso coleslaw
20min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Broccoli almond soup
30min
Fresh fennel salad
10 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min