Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Coq au vin
- 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots, peeled
- 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp sea salt
- ground black pepper, to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 20 g salted butter
Mashed potato
- 1000 g floury potatoes, peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 350 g milk
- 30 g butter, cut into pieces
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4652 kJ / 1111.9 kcal
- Proteine
- 59 g
- Carboidrati
- 114.6 g
- Grassi
- 44.5 g
- Grassi saturi
- 18 g
- Fibre
- 14.7 g
- Sodio
- 2036.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Lamb sausage ragu
30min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Family chicken galette
1h 55 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min