Lamb's fry with bacon
TM6 TM5 TM31

Lamb's fry with bacon

3.9 (36 valutazioni )

Ingredienti

  • 500 g lamb's liver (lamb's fry - see Tips)
  • 300 - 500 g milk
  • 200 g brown onion, cut into halves
  • 6 rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces
  • 50 g salted butter
  • 60 g tomato sauce
  • 40 g Worcestershire sauce
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 100 - 150 g plain flour, for dusting
  • 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
  • mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2874.6 kJ / 684.4 kcal
Proteine
41.2 g
Carboidrati
56.4 g
Grassi
31.4 g
Grassi saturi
16 g
Fibre
7.1 g
Sodio
1404.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative