Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica) necessario

Per preparare questa ricetta è necessario il Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica). Ulteriori informazioni

Mock Fin Soup
TM6 TM5

Mock Fin Soup

3.5 (6 valutazioni )

Ingredienti

  • 800 g water
  • 30 g chicken stock powder, homemade or store-bought
  • 300 g chicken fillets, cut in thin strips
  • 20 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
  • 30 g dried scallops, soaked to soften, smashed to shred
  • 4 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
  • 4 tbsp cornflour (starch)
    o 4 tbsp water chestnut flour
  • 80 g glass noodles, soaked to soften, cut in 3 cm strips
  • 20 g light soy sauce
  • 10 g dark soy sauce
  • 2 pinches white pepper powder
  • 2 eggs, lightly beaten
  • 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opzionale)
  • 1 - 2 tsp toasted sesame oil
  • 1 - 2 tbsp black vinegar

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
539 kJ / 129 kcal
Proteine
10 g
Carboidrati
11 g
Grassi
5 g
Grassi saturi
1 g
Fibre
1 g
Sodio
127 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative