Veal pizzaiola

Veal pizzaiola

4.3 12 valutazioni
Prep. 10min
Totale 40min
4 portions

Ingredienti

  • lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
    500 g
  • olive oil
    40 g
  • sea salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • fresh oregano leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
    1 sprig
  • potatoes thinly sliced (approx. 1-2 mm)
    250 g
  • garlic clove
    1
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • pitted Kalamata olives sliced
    40 g
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • broccoli broken into florets
    150 g

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 327.3 kcal / 1369.3 kJ
Proteine 30.4 g
Grassi 13.7 g
Carboidrati 21.4 g
Fibre 4.6 g
Grassi saturi 2.2 g
Sodio 411.5 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...