Veal pizzaiola
TM6 TM5

Veal pizzaiola

4.3 (12 valutazioni )

Ingredienti

  • 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
  • 40 g olive oil
  • ½ tsp sea salt, plus extra to taste
  • 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
  • 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
  • 1 garlic clove
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 40 g pitted Kalamata olives, sliced
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 150 g broccoli, broken into florets

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1369.3 kJ / 327.3 kcal
Proteine
30.4 g
Carboidrati
21.4 g
Grassi
13.7 g
Grassi saturi
2.2 g
Fibre
4.6 g
Sodio
411.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative