Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
- 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 40 g pitted Kalamata olives, sliced
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g broccoli, broken into florets
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1369.3 kJ / 327.3 kcal
- Proteine
- 30.4 g
- Carboidrati
- 21.4 g
- Grassi
- 13.7 g
- Grassi saturi
- 2.2 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodio
- 411.5 mg
Ricette alternative
Beef stroganoff
35min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Beef ragu
1h 25min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Veal involtini
35min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Chicken and warm potato salad
55 min
Chicken cacciatore
50min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min