Chicken and pesto risoni
TM6 TM5

Chicken and pesto risoni

4.5 (294 valutazioni )

Ingredienti

Pesto

  • 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 1 tbsp pine nuts
  • 1 garlic clove
  • 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only (approx. 20 g)
  • 40 g olive oil

Chicken pasta

  • 150 g carrot, cut into pieces (2 cm)
  • 150 g leek, white and light green parts only, cut into pieces
  • 30 g olive oil
  • 400 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 500 g water
  • 250 g dried risoni pasta
  • 100 g frozen green peas, thawed

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2636 kJ / 627.5 kcal
Proteine
32.3 g
Carboidrati
48.7 g
Grassi
32.6 g
Grassi saturi
7.5 g
Fibre
6.6 g
Sodio
452.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative