Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 600 - 800 g chicken tenderloins
- 3 garlic clove
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lemon juice
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 150 g leeks, white part only, cut into pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2 cm)
- 3 carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g salted butter
- 300 g sparkling wine
- 50 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 potatoes, peeled and cut into thin slices (3 mm)
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- 1 tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 100 g double cream
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2356.8 kJ / 561 kcal
- Proteine
- 49.4 g
- Carboidrati
- 16.7 g
- Grassi
- 31.4 g
- Grassi saturi
- 16.5 g
- Fibre
- 8 g
- Sodio
- 1018.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken and cashews
55min
All-in-one 'roast' beef
1 Std. 30 Min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Chicken and sweet corn soup
30 min