Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
o 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Proteine
- 40.3 g
- Carboidrati
- 12.5 g
- Grassi
- 28.8 g
- Grassi saturi
- 7.3 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodio
- 0.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10 min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Nessuna valutazione
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5 godz.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Pinot Noir Poached Pears
2h
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1h 45min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3hod. 35min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Nessuna valutazione
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 godz. 50 min