Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Steamed Vegetables
- 20 oz water
- 10 oz baby red potatoes, quartered
- 8 oz asparagus, trimmed
Sous-vide Steaks
-
2
New York strip steaks (1 in. thick, approx. 8 oz ea.)
o 2 filet mignons (1 in. thick, approx. 8 oz ea.) - 2 tsp extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 slices lemon, sliced in rounds, divided
- 2 garlic cloves, crushed, divided
- 4 sprigs thyme, divided, plus extra to garnish
- 2 sprigs rosemary, divided
- 65 oz water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
- 2 tbsp vegetable oil, divided
- 2 tbsp unsalted butter, divided
Creamy Lemon Sauce
- 2 oz shallots, halved
- 2 oz white wine
- ½ oz lemon juice
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 egg yolks, from large eggs
- ½ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 6920.8 kJ / 1654.1 kcal
- Proteine
- 83.3 g
- Carboidrati
- 40.1 g
- Grassi
- 130.8 g
- Grassi saturi
- 68.1 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodio
- 1515.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1h 5min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3h
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Sous-vide Steak
1h 30min
Salted Caramel Ice Cream
30 min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Caramelized Onion Pizza Dough
4h 25min