Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 New York strip steaks (approx. 4-5 in. long ea.)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 garlic cloves, crushed
- 4 sprigs thyme, plus extra to garnish
- 2 sprigs rosemary, plus extra to garnish
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp unsalted butter
- steak sauce, type A.1. Sauce®, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1703 kJ / 407 kcal
- Proteine
- 50 g
- Carboidrati
- 1 g
- Grassi
- 23 g
- Grassi saturi
- 8 g
- Fibre
- 0 g
- Sodio
- 701 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Strawberry Jam
1h 5min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 min.
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min