Traditional Austrian Beef Goulash
TM6

Traditional Austrian Beef Goulash

4.7 (104 valutazioni )

Ingredienti

  • 600 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
  • 20 g mustard (e.g. English mustard)
  • 350 g onions, cut in 8-10 wedges
  • 30 g clarified butter
  • 20 g tomato purée
  • 1 - 2 garlic cloves, to taste, halved
  • 3 tsp sweet paprika
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp cayenne pepper
    o ¼ tsp hot paprika
  • 1 tsp dried marjoram
    o dried oregano
  • ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o ½ tsp meat stock paste, homemade
  • 200 g water
  • 50 g red wine (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1483 kJ / 354 kcal
Proteine
32 g
Carboidrati
7 g
Grassi
21 g
Grassi saturi
11 g
Fibre
2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative