Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
TM6 TM5

Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto

4.3 (49 valutazioni )

Ingredienti

Pesto

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    o vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g hazelnuts (see tip)
  • 40 g fresh parsley leaves
  • 100 g extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp fine sea salt

Risotto

  • 175 g kale, thick stems removed, cut in pieces (see tip)
  • 2 garlic cloves
  • 80 g onions, quartered
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 10 g olive oil
  • 300 g pearl barley (see tip)
  • 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
    o 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1000 g water, hot
  • 30 g lemon juice
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • 40 g blanched hazelnuts, roughly chopped, for serving

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3149 kJ / 756 kcal
Proteine
16 g
Carboidrati
61 g
Grassi
49 g
Grassi saturi
9 g
Sodio
1172 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative